Nicole

Berendsen

Heb je het gevoel dat je bent vastgelopen in je functie of je rol en kom je niet verder? Waar is de groei, waar is het plezier? What do you bring to the table? 
Best kans dat je je te veel hebt vereenzelvigd met je rol als CEO, CFO, arts, moeder, Compliance Officer, of Officier van Justitie, om er een paar te noemen. 
Wat ik heb geleerd in het theater is dat een rol pas tot leven komt als je jezelf erin meeneemt.  

Meer dan 25 jaar heb ik mooie rollen mogen spelen in het theater in NL en op grote internationale podia. Na het krijgen van mijn kind, ben ik na verscheidene studies als manager in het bedrijfsleven aan de slag gegaan. En zag ik dat het buiten het theater niet anders was. Iedereen speelt als het ware een rol.

Maar wanneer ben je nou goed in je rol?  Laat jij jezelf zien? Durf jij kleur te bekennen? Durf jij kwetsbaar te zijn? Do you own your stage?

Mijn ervaring uit het theater én het bedrijfsleven helpen mij om je alle kanten op te kietelen en kan ik je helpen je kleuren terug te vinden.
Ik vind het heerlijk om de rollen om te draaien en jou te helpen comfort te voelen op een podium. En ik weet ik als geen ander hoe spannend dat is.

Ik heb een oog voor bezieling, en een neus voor bullshit.
Laten we elkaar inspireren.
Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Wat heb je nodig?
Let’s play!

Get inspired by Nicole Berendsen

Gewoon de grappigste serie ever, heb iedere aflevering al zeker 20 keer gezien.

Friends

SERIE

Bekijk de serie

Geweldig mooi hoe Krabbé de verhalen verteld van schilders als van Gogh, Kahlo, Gauguin en Chagall.

Krabbé zoekt

VERHALEN

BEKIJK HIER

Elvis Crespo

Suavemente

Het theater heeft mijn ziel, het coachen heeft mijn hart.