Jenny

Cheung

Kill them with kindness. Dat is mijn motto. Want laten we wel wezen; in een wereld die zo snel verandert, is het verleidelijk je schrap te zetten. Hakken in het zand, ogen op je eigen ambitie. Maar ik wil leven, liefhebben en leiden met compassie. Met moed. Met kwetsbaarheid. En daarmee de helden van The Speech Republic laten stralen. Zodat zij de held in jou het podium laten pakken.

Je staat op vrijdagmiddag bij de balie van het Chinese afhaalrestaurant van mijn ouders. Je denkt dat je klant bent. Maar je bent een prooi voor de 6-jarige mij.

Hoe heet je hond? Waarom is je jas groen? Waar woon je?

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar mensen. Wie ben jij? Wat denk jij? Wat doe jij? Waarom? Achteraf gezien is de keuze voor Marketing logisch. Als je wilt dat mensen jouw product kopen, moet je begrijpen wat hen motiveert.

Als Managing Director werkt het ergens net zo. Leidinggeven door mensen echt te begrijpen. Ik ben onwijs trots op mijn team. Ik geloof heilig in hun superkracht: om jou en je verhaal los te maken. Mijn taak is het om die superkracht te faciliteren. Ik geloof in de combinatie van veiligheid en stretch: hoe zitten onze trainers erbij? Waar zijn zij nieuwsgierig naar? Wat hebben zij nodig? Hoe kunnen zij de beste versie van zichzelf laten zien?

En die beste versie, die kom jij tegen in de trainingsruimte. Ik hoor en zie het enthousiasme na een sessie. De verwondering en bewondering voor de mooie klant die jij bent. En ik? Ik loop jou hoogstens toevallig op weg naar het trainingstheater tegen het lijf. Maar dat maakt de 6-jarige in mij niet uit. Dus:

Wat wil je dat je vrienden over je zeggen als je er niet meer bent? Wat zou je zeggen als je niet bang was? Hoe heet je hond?

Get inspired by Jenny Cheung

Een feel good movie met de boodschap om (zingend) je dromen na te jagen.

Sing

Eindelijk iets anders dan Frozen

Bekijk de flim

3 grote namen in 1 podcast die een gesprek hebben wat er nu afspeelt binnen organisaties wereldwijd.

Zeg je kwetsbaarheid,

dan zeg je Brené Brown

Luister

Gun jezelf een ‘back to the future’ moment en stuur jezelf in de toekomst een boodschap. Wat wens je jezelf toe?

Tijdcapsule anno 2023

Bekijk en schrijf

Remember to give yourself the same kindness you give to others.