Boardtraject:

Het strategie verhaal

Zet strategie om in passie

De strategie is uitgezet, de nieuwe koers ligt vast. Maar een perfect kloppende strategie an sich brengt geen verandering. Die ontstaat pas wanneer iedereen de strategie gelooft, voelt en er naar handelt. Het is aan de leidinggevenden om de nieuwe koers leven in te blazen met een krachtig overkoepelend verhaal. Tegelijkertijd moet ook de eigenheid van individuele boardleden vol tot zijn recht komen. Want het vertrouwen dat zij uitstralen maakt niet alleen de strategie geloofwaardig, maar inspireert ook de hele organisatie om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Dit traject stelt alle boardleden individueel en als team in staat de koerswijziging met een echt, gevoeld en impactvol verhaal uit te dragen.

Over dit traject

In dit intensieve traject transformeert jullie strategie van een papieren werkelijkheid naar een verhaal dat leeft. Een verhaal dat mensen raakt in hoofd en hart en aanzet tot verandering. Bij ons in de trainingsruimte gaat de board als groep én als individu op zoek naar de meest krachtige verhalen over de koerswijziging. En kijken we wat elke persoon nodig heeft om dit verhaal eigen te maken en vol impact te kunnen vertellen. De board loopt met een gedragen, gedeeld en authentiek verhaal naar buiten, waarmee de verandering voelbaar en tastbaar wordt voor alle stakeholders.

“The most powerful person in the world is the storyteller. The storyteller sets the vision, values, and the agenda of an entire generation that is to come.”
– Steve Jobs

Even bellen

Even bellen | Boardtraject: Het strategie verhaal

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Interesse in Boardtraject: Het strategieverhaal?

Vul hieronder je gegevens in zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je nog opmerkingen of vragen, laat het ons weten

Meer weten?
Heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Bel ons op 020 330 1250 of
e-mail naar contact@thespeechrepublic.nl.