Fundamenteel traject

presenteren

Pak het podium, verander de wereld

Jij staat al vaak op het podium, of je wordt uitgedaagd om het podium vaker te pakken. Jij wilt graag een verhaal vertellen met impact, of dit nu is op congressen, aandeelhoudersvergadering, boardmeetings of andere podia. Je wilt ontdekken hoe jij je publiek, collega’s, klanten en medewerkers elke keer weer daadwerkelijk kunt inspireren. Jij wilt jouw boodschap ontdekken. Met zelfvertrouwen en plezier op het podium staan. En een verhaal vertellen dat niemand vergeet. Met dit traject zet jij een spectaculaire stap in jouw presentatiekracht.

Over dit traject

Jouw leerwensen, ambities en kwaliteiten staan centraal. Dit traject is dus altijd maatwerk. Je kijkt bijvoorbeeld naar hoe je je presence kunt vergroten. Je onderzoekt wat jouw boodschap is, en hoe je deze op een originele en pakkende manier kunt neerzetten. Hoe houd je verbinding met elk type publiek? Je ontdekt hoe je jouw drijfveren en persoonlijke ervaringen kunt inzetten op het podium. Je leert hoe je jouw publiek kunt meenemen, inspireren en activeren, zodat jij echt het verschil maakt, op elk moment, op elk podium.

“The only reason to give a speech, is to change world.”
– J.F. Kennedy

Investering

Kosten

€9.800- ex. btw

Tijd

6 sessies à 3 uur + tijd voor tussentijdse opdrachten. Verdeeld over 3-6 maanden.

Deze prijs is all-in. Van intake tot ons boek Magie in al je Communicatie, van parkeren tot catering. Daarnaast werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen factuur. 

Zo ziet het traject eruit

De sessies
Intakegesprek
Feedforwards en opdrachten
Take-out gesprek

De sessies

Elk traject is maatwerk. Maar onze visie en aanpak is altijd hetzelfde. Zo geloven wij niet in trucjes: het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken. Wij kijken naar de kwaliteiten die jij meebrengt als spreker. En dagen je uit de beste versie van jezelf te ontdekken. Je krijgt geen theorielessen, maar gaat met oefeningen experimenteren op het trainingspodium. Zo ervaar je wat voor jou persoonlijk werkt. Je gaat jouw verhaal ontdekken, doorvoelen en doorleven, want de sleutel tot een impactvol verhaal is dat het jouw verhaal is.

Intakegesprek

Dit traject start met jouw intakegesprek. Je bent gekoppeld aan jouw persoonlijke coach en samen bespreken jullie jouw wensen en ambities. En je gaat direct aan de slag met een opdracht voor je eerste individuele trainingssessie.

Feedforwards en opdrachten

Wat er gebeurt in de trainingsruimte moet worden vertaald naar de praktijk en geankerd voor de toekomst. Daarom krijg je van ons na iedere sessie een feedforward en een vervolgopdracht voor de volgende sessie. Zo neem je altijd alles mee naar je volgende moment en overzie je altijd het hele proces.

Take-out gesprek

Na afronding van het traject heb je een (digitale) afspraak met jouw coach. We reflecteren op jouw traject en bespreken hoe je het geleerde nóg beter in praktijk kunt brengen.

Neem het niet aan van ons,
maar van onze podiumhelden.

De training van The Speech Republic vind ik de beste communicatietraining ooit! Naast verrassende inzichten biedt The Speech Republic ook heel goede handvatten om je boodschap treffend en impactvol over te brengen. Op een manier die wegblijft van trucjes maar juist dicht bij jezelf staat.

Karin Polman
Managing Director Florius at ABN AMRO Bank N.V. | Supervisory Board HDN | Board member Leading Ladies ABN AMRO
Volgde het Fundamenteel traject presenteren

De training heeft mij helemaal losgemaakt van mijn vaste manier van presenteren, zoals ik dat tijdens mijn opleiding heb geleerd. Er is een basis gelegd waar ik jaren mee vooruit kan en waardoor ik in staat ben om mijn verhaal voor ieder publiek te gaan houden.

Prof.dr. Miriam Koopman
UMC Utrecht
Werkte aan haar oratie en het verhaal van het Prospectief Landelijk CRC cohort

Het heerlijke aan The Speech Republic is dat je de basisellende van mediatraining overslaat en meteen begint met daar waar het om gaat: je verhaal. Resultaat: een publiek dat vele malen beter naar je luistert en een spreker – ik – die met meer vertrouwen zijn verhaal vertelt in plaats van opdreunt.

Frank Helman
Directeur Buma Cultuur
Volgde het Fundamenteel traject presenteren

Even bellen

Even bellen | Fundamenteel traject presenteren

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Interesse in het traject fundamenteel presenteren?

Vul hieronder je gegevens in zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je nog opmerkingen of vragen, laat het ons weten

Contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Bel ons op 020 330 1250 of
e-mail naar contact@thespeechrepublic.nl.