Deadline

traject

Schitteren tijdens dat ene podiummoment

Jij pakt binnenkort het podium. Je gaat bijvoorbeeld je organisatiestrategie lanceren. Je wilt spreken op een congres, of investeerders overtuigen van je visie. Je hebt een belangrijke pitch, een mediaoptreden of een TED-talk voor de boeg. Waar jij je verhaal ook gaat vertellen, de deadline nadert, je publiek komt dichterbij. En wil je jouw publiek veroveren, dan moet je verhaal letterlijk en figuurlijk kloppen. Het moet raken en raak zijn. Wij helpen je daarbij met ons ‘Welkom, deadline!’-traject.

Over deze trajecten

Geen mens is hetzelfde, elk verhaal is anders. Er is dus geen blauwdruk voor je sessies. Vanuit onze expertise weten we wat jouw verhaal nodig heeft. Dat kan zijn meer ’presence’. Spelen we met het meenemen van een kritisch publiek. Of zoeken naar de essentie van jouw verhaal. Die maken we op het podium in je los. Door het verhaal te doorleven en eigen te maken. Zodat je jouw echte verhaal vertelt, dat letterlijk en figuurlijk klopt.

Afhankelijk van waar jij staat met je verhaal, wanneer de deadline is en jouw ambitie ten aanzien van je verhaal, adviseren we een deadline traject van 3 sessies of 1 boostersessie.

  1. Deadline traject: 3 sessies
    Ons meest gevolgde traject voor pitches, lezingen en strategiedagen.
  2. Booster sessie: 1 sessie + digitale dry-run
    Voor als de tv-studio zo’n beetje morgen al op je wacht. Wordt ook veel ingezet als individuele booster voor The Speech Republic Alumni
“One important key to success is self-confidence. An important key to self-confidence is preparation. “
– Arthur Ashe

Investering

Kosten

1 Booster sessie – €2.250- ex. btw
Deadline traject 3 sessies – €5.700- ex. btw

Tijd

1-3 sessies à 3 uur + tijd voor tussentijdse opdrachten.

Deze prijs is all-in. Van intake tot ons boek Magie in al je Communicatie, van parkeren tot catering. Daarnaast werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen factuur. 

Zo ziet het traject eruit

Tijdens de sessies
Intakegesprek
Feedforwards en opdrachten
Take-out gesprek

Tijdens de sessies

Elk traject is maatwerk. Maar onze aanpak is altijd hetzelfde.
• Asset-based. Wij geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe je stem ‘moet’ klinken. Wij kijken naar de kwaliteiten die jij meebrengt. En dagen je uit de beste versie van jezelf te ontdekken.
• Experiential. Weinig theorie, veel praktijk. Je gaat oefenen op het trainingspodium en ervaren wat voor jou werkt.
• Inside out. Wij helpen jou je verhaal te ontdekken en doorvoelen. Want de sleutel tot een impactvol verhaal is dat het jouw verhaal is.

Na afloop van jouw traject ben jij klaar voor jouw podium.

Intakegesprek

Ieder traject begint met een intakegesprek. Je wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke coach en samen bespreken jullie jouw wensen en ambities. En je gaat direct aan de slag met een opdracht voor je eerste individuele trainingssessie.

Feedforwards en opdrachten

Wat er gebeurt in de trainingsruimte moet worden vertaald naar de praktijk en geankerd voor de toekomst. Daarom krijg je van ons na iedere sessie een feedforward en een vervolgopdracht voor de volgende sessie. Zo neem je altijd alles mee naar je volgende moment en overzie je altijd het hele proces. 

Take-out gesprek

Na afronding van het traject heb je een (digitale) afspraak met jouw coach. We reflecteren op jouw traject en bespreken hoe je het geleerde nóg beter in praktijk kunt brengen.

Neem het niet aan van ons,
maar van onze podiumhelden.

Je verhaal wordt heel snel, heel veel beter. Ik wist niet dat dit kon!

Marcel Jacobs
Directeur Meyer Monitor
Werkte in 3 sessies aan de opening van zijn strategiedag

Dit traject heeft me bewust gemaakt hoe ik kan aansluiten bij mijn publiek en hen mee kan nemen tot het punt waarop mijn boodschap gehoord kan worden en zij er iets mee kunnen doen. Maar bovenal heeft het me genoeg zelfvertrouwen gegeven om mijn Van Slingelandtlezing echt ‘te performen’ en tijd en ruimte te nemen voor mijn verhaal. Ik ben heel trots op het resultaat!

Dr. Nanke Verloo
Universitair Docent Urban Planning aan de Universiteit van Amsterdam
Bereidde haar Slingelandtlezing voor

The Speech Republic taught me how create a story, my story, and they did it step by step. I was so calm during my TEDx and everything went amazing. Both process and outcome were better that I could ever imagined.

Gema FB Martín
Psychologist, social scientist and media artist
Werkte aan haar TEDx Talk Fear and creativity in the Metaverse(s)

Even bellen

Even bellen | Deadline traject

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Interesse in het deadline traject?

Vul hieronder je gegevens in zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je nog opmerkingen of vragen, laat het ons weten

Meer weten?
Heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Bel ons op 020 330 1250 of
e-mail naar contact@thespeechrepublic.nl.