Bas

Mouton

Trainen bij The Speech Republic gaat over jezelf durven zijn onder moeilijke omstandigheden. En het mooie is: als je dat kan op het podium, wordt het op andere plekken ook een stuk makkelijker. Dat is mijn voortdurende fascinatie voor het podium en dat is de reden waarom ik Speech Republic ben gestart.

The Speech Republic gaat voor mij over avontuur. Want de veilige route, die werkt niet op het podium. Dat is gewoon niet interessant. Buiten het werk om zoek ik dat avontuur ook op, of dat nou is in de vorm van kitesurfen, motorrijden of in de winter in de gracht springen. Avontuur, maar dan wel op een min of meer veilige manier. Dat is ook wat jij als klant van ons kan verwachten.

Daarnaast ben ik ten diepste een optimist. Ik geloof echt dat het de goede kant opgaat met de wereld, al is dat soms lastig om te zien. Ik zie het bijvoorbeeld met mijn kinderen – de volgende generatie is alweer een stuk opener en toleranter dan de mijne. Die optimistische levenshouding en vrolijkheid neem ik ook mee in de trainingsruimte. Ik ben een tevreden mens als jij wat hebt geleerd, en we allebei een leuke tijd hebben gehad.

Get inspired by Bas Mouton

The future doesn’t belong to the fainthearted. It belongs to the brave.

Ronald Reagan

in de Challenger address

Gewoon de beste films die ooit gemaakt zijn

Back to the Future

deel I, II en III

Bekijk de films

We are moving to a world of abundance

Peter Diamandis Ted Talk Kijk en luister

"Het gaat in de eerste plaats om plezier hebben, en pas daarna om het resultaat."