Bianca

Otten

Bij The Speech Republic werken alleen mensen vol van geloof in de kracht van verhalen. En ik ben moeder-overste. Omdat ik de oudste ben, maar vooral ook omdat ik erop toezie dat alles soepel loopt. Ik regel de planning, voorraadkast, klantpakketten. Ik geef tegengas als de visionairs te snel voor de troepen uitlopen. En ik denk er aan jouw kenteken in het systeem te zetten nog voordat jij weet dat je met de auto komt.

The Speech Republic is een beetje een gek bedrijf. We trainen wereldwijd mensen van het hoogste niveau, maar de sfeer is informeel. We hebben een groot bereik, maar zijn eigenlijk maar een klein clubje. En iedereen die hier werkt, is een klein beetje gek. Of misschien moet ik zeggen: gepassioneerd. Die energie en passie, dat is heerlijk om mee te werken. En als het goed is, voel jij als klant dat ook.

Mijn passie ligt op planning, binnen en buiten werk. Zes sessies van 3 uur inplannen terwijl jouw drukke agenda eigenlijk al overloopt? Geef maar aan mij. Het jaarlijkse tennistoernooi: 500 man, 9 dagen, 9 tennisbanen, inclusief eindfeest en dan alles in sprookjesthema? Geef maar aan mij. Organisatiepuzzels oplossen, dat vind ik gewoon leuk om te doen. De vrouw achter de schermen, dat ben ik. Of het nou om de tennisclub, The Speech Republic, onze trainers, of klanten zoals jij gaat – ik ontzorg, zodat jij je kunt ontwikkelen.

Dat betekent niet dat ik nooit zelf het podium pak. Ik heb thuis een inloopkast met alleen maar carnavalskleding. Ja, je zou me wel een 1-persoons carnavalsvereniging kunnen noemen. Ik gooi ook nooit iets weg. Want een grote kartonnen koker? Dat kan zomaar een nek van een giraffe worden. Of een raket. Ik zei al, iedereen die hier werkt is een beetje gek.

 

Get inspired by Bianca Otten

Als moeder van 2 kinderen (inmiddels beide begin 30!) heeft die film me zo geraakt, het oorlogsdrama en dan de keus moeten maken tussen je 2 kinderen, onmenselijk!

Sophie's Choice

FILM

Bekijk de film

De enige film waarbij ik de film mooier vond dan het boek. Briljant acteerspel van Jack Nicholson.

One Flew over the Cuckoo's Nest

FILM

Gewoon de grappigste serie ever, heb iedere aflevering al zeker 20 keer gezien.

Friends

SERIE

Bekijk de serie

Het leven is een feest, en ik hang graag de slingers voor je op.