Maartje

van Bavel

Don’t let the bad guys win. Ik sta aan de kant van de uitdagers. Mensen zoals jij, die een ambitie najagen met hun organisatie. Die strijden om hun droomklant binnen te halen. Of die hun visie en ideeën op grote issues, zoals climate change of de vluchtelingenproblematiek, willen uitspreken. Verandering voor elkaar krijgen met jouw communicatie is een gigantische superpower. Ik heb de wil om verandering groter en sterker te maken.

Als kind wilde ik bij Artsen zonder Grenzen. Ik vond het verschil dat deze mensen kunnen maken zo bijzonder. Verwoede studiepogingen en gap years later ontdekte ik dat mijn liefde niet zozeer op het artsen-, maar verschilmakers-vlak ligt. Het versterken van impactmakers en hun verhaal. Dat ik daar ooit een succesvol bedrijf in zou hebben, had ik als kind niet kunnen dromen.

Van alleen te paard door Mongolië, tot met de hele familie een weekend naar Terschelling. Van uit principe vegetarisch eten, tot drie keer per jaar vliegen. Van het genieten van een podcast over ons brein, tot alle Modern Family afleveringen minstens twee keer hebben bekeken. Ik houd van uitersten. Want het leven is niet te vangen in slechts een verhaal…. En ik, ik wil ze eigenlijk allemaal.

Dat geldt ook voor de verhalen van jou, onze klant. Ik geniet er intens van om de wereld bij ons op het podium te zien staan. Ondernemers, politici, idealisten, medici, leiders. Uit binnen- en buitenland. Al die verhalen! Ik leer van jou, en ik daag je uit. Want ik geloof dat wanneer dat wat je zegt, denkt, voelt en doet op één lijn liggen, tja daar zit geluk. Daar zit impact. Daar zit verandering.

Get inspired by Maartje van Bavel

Ik ben een fanatiek duiker en er is geen mooier dier onder water dan de octopus en die heeft nu gewoon zijn eigen docu!

My octopus teacher

Kijktip!

Kijk de docu

In dit restaurant is ervaring, beleving, moed, lef en passie voor het vak allemaal naar de next level gebracht.

Brut172

in Maastricht

Soms als we iets geloven, weigeren we zelfs de data die ons op andere gedachten kan brengen.

 Hidden Brain

“Facts aren't enough” 

Luister

"Don’t let the bad guys win."