Monique

Baidjnath-Badloe

Voor je eigen verhaal durven gaan. Mijn persoonlijke ervaring leerde me wat het oplevert als je dat durft te doen. Iets wat iedere leider ambieert, namelijk authenticiteit.

Vanuit oprechte, professionele nieuwsgierigheid zie en luister ik oneindig en zonder oordeel naar jou. Naar wie jij bent en wat jij als leider ambieert, zodat jij je eigen geluid vindt.

“Het leven hangt aan elkaar van plussen en minnen” en mijn reis tot zover is daar zeker geen uitzondering op. Presteren, alleen genoegen nemen met het beste resultaat, anderen niet teleurstellen. Zomaar een greep uit de principes die mij als mens hebben gevormd. Het gaf mij een rijk fundament dat me veel heeft opgeleverd. Twee Masters in zes jaar tijd, presenteren op nationale tv, maar ook op mezelf gaan wonen zonder eerst te trouwen. Wat in mijn cultuur best een dingetje kan zijn.

Maar dit alles definieert mij niet, het zijn hoofdstukjes in mijn reis. En wat die reis oneindig interessant maakt, is dat het verhaal zich continu blijft schrijven, het is nooit af. En zo kijk ik ook graag naar de klanten die mijn trainingsruimte binnenwandelen. Vanuit het onbeperkte en unieke potentieel dat jij met je meedraagt, wil ik je uitdagen. Om niet te ‘settelen’ voor het verhaal dat je kent, of al heel goed vertelt. Er zit altijd meer in het vat en hoe zonde is het om dat te laten liggen. Authenticiteit is niet goedkoop, maar het is wel de voorwaarde voor echte verandering.

Get inspired by Monique Baidjnath-Badloe

Merchant Aladdin

"Like so many things, it is not what's outside, but what is inside that counts."

In my opinion, storytelling is an essential skill for everyone in a leadership position. It allows you to lead authentically by finding your own voice and your stories. Monique helped me to find my authenticity and helped me feel more confident in sharing my personal story. She’s is a strong and powerful communicator herself, very creative and has a great focus on you as a person.

Ekin Hayat Managing Partner/CEO Peak4

Vrijheid en echtheid

5 min. leestijd Lees meer

"Je bent een microweergave van de kosmos. Start acting like it! "