Klaar voor

het theater

The spotlight is yours!

Jij hebt een verhaal te vertellen. Want van jouw unieke ervaring of visie kunnen anderen leren. Sterker nog, jij gelooft dat jouw idee de wereld een stukje beter kan maken. Jij wilt met plezier en vertrouwen de bühne op. Niet door trucjes te leren, maar door vanuit authenticiteit te spreken. Jij wilt een verhaal vertellen dat omverblaast en beklijft. Jij wilt van een bierviltje met ideeën naar staande ovatie. Kortom, jij wilt de theaterwaardige versie van jezelf en van jouw verhaal ontdekken. Welkom bij Klaar voor het theater!

Over dit traject

Geen mens is hetzelfde, elk verhaal is anders. Er is dus geen blauwdruk voor je sessies. Jij hebt al een idee over welk verhaal er in je brandt, maar hoe krijg je dat er zo vlammend mogelijk uit? Hoe daag je jezelf uit naar het volgende level van interactie, humor, inspiratie en authenticiteit? Hoe zet je je publiek aan tot actie? Hoe ben je die zenuwen voor de grootste podia te baas? En hoe laat je jouw enthousiasme en overtuigingen van het podium spatten? Wat jouw beginpunt ook is, vanuit onze expertise weten we wat jouw verhaal nodig heeft. Hebben we hulptroepen nodig, zoals sparren met een regisseur of top-designer? Dan vliegen we die in.

 

 

“The only reason to give a speech is to change the world.”
– John F. Kennedy

Investering

Kosten

€9.800- ex. btw

Tijd

6 sessies a 3 uur + tijd voor tussentijdse opdrachten. Verdeeld over 3-6 maanden.

Deze prijs is all-in. Van intake tot ons boek Magie in al je Communicatie, van parkeren tot catering. Daarnaast werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen factuur.

Zo ziet het traject eruit

De sessies
Intakegesprek
Feedforwards en opdrachten
Experts van buitenaf
Try-out

De sessies

Je kunt het traject zien als een combinatie tussen trainen en coachen. We zetten steeds een stap om jouw verhaal en jou als communicator sessie voor sessie sterker gaan maken. Totdat jouw verhaal theaterwaardig is geworden.

Elk traject is maatwerk. Maar onze aanpak is altijd hetzelfde. Zo geloven wij niet in trucjes: het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken. Wij kijken naar de kwaliteiten die jij meebrengt als spreker. En dagen je uit de beste versie van jezelf te ontdekken.  Je gaat met oefeningen experimenteren op het trainingspodium. Zo ervaar je wat voor jou persoonlijk werkt.

Tenslotte helpen wij jou je verhaal te ontdekken en doorvoelen. Want de sleutel tot een impactvol verhaal is dat het jouw verhaal is

Intakegesprek

Dit traject begint met een intakegesprek. Je wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke coach en samen bespreken jullie jouw wensen en ambities. En je gaat direct aan de slag met een opdracht voor je eerste individuele trainingssessie.

Feedforwards en opdrachten

Wat er gebeurt in de trainingsruimte moet worden vertaald naar de praktijk en geankerd voor de toekomst. Daarom krijg je van ons na iedere sessie een feedforward en een vervolgopdracht voor de volgende sessie. Zo neem je altijd alles mee naar je volgende moment en overzie je altijd het hele proces.

Experts van buitenaf

We doen alles om jouw verhaal tot het beste verhaal te maken. En soms is daar externe expertise voor nodig. Denk aan sparren met een regisseur, een topdesigner voor je presentatie, een stemdocent of een coach mindfulness. Wat je ook nodig hebt tijdens je traject, wij fixen het.

Try-out

We sluiten dit traject natuurlijk goed af! Voor een try-out publiek ga jij jouw verhaal delen. Daarna volgt nog een laatste aanscherpingssessie.

Neem het niet aan van ons,
maar van onze podiumhelden.

Samen heb ik met The Speech Republic uren en uren besteed om mijn verhaal nog beter te laten aansluiten op het publiek. En hier heb ik tot op de dag van vandaag profijt van.

Maarten van der Weijden
Olympisch zwemkampioen
Werkte aan zijn theatercollege ‘Beter: Olympisch Kampioen na Kanker’.

Ik ben samen met The Speech Republic terug naar het begin gegaan. Waarom wil ik mijn verhaal delen, welke boodschappen zitten er eigenlijk in? Wie heeft daar wat aan en op welke manier kan ik dat het beste overbrengen?
Heel veel vragen en intensieve sessies waren nodig om alles boven water te krijgen. Maar wat een feestje was het om dat te doorlopen!

Esther Vergeer
Olympisch kampioen rolstoeltennis
Werkte aan haar podiumverhaal

Even bellen

Even bellen | Klaar voor het theater

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Interesse in het traject klaar voor het theater?

Vul hieronder je gegevens in zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je nog opmerkingen of vragen, laat het ons weten

Meer weten?
Heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Bel ons op 020 330 1250 of
e-mail naar contact@thespeechrepublic.nl.