4-daagse opleiding

taking the stage

Schrijf je alvast in voor de najaarseditie van 2024!

NEW! Also available in English. 

Pak het podium, verander de wereld.

Wanneer wil jij het verschil maken? Is het die presentatie voor de board? De salespitch voor je droomklant? Een presentatie over de bedrijfsveranderingen? Het verhaal van jouw onderneming? Jouw politieke droom? Wat jouw spreekmomenten ook zijn, jij wilt de meeste krachtige versie van jezelf kunnen zijn. Je wilt helder kunnen zeggen waar het op staat en je publiek activeren en inspireren. Kortom, jij wilt die spreker zijn waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Are you ready to take your stage?

Over dit traject

Jij gaat, samen met de coach, vier dagen lang  boven jezelf uit te stijgen. Na de training heb je zoveel meters gemaakt dat het podium aanvoelt als een vertrouwde plek. Een plek waar jij jezelf kunt zijn. Je hebt antwoorden gevonden op jouw eigen leervragen. Je hebt geleerd hoe je jouw toekomstige podia kunt pakken op de manier die bij jou past. Dat jij precies weet welke kwaliteiten jij kunt inzetten tijdens belangrijke presentaties. Met als kers op de taart de eindpresentatie van jouw verhaal…met publiek.

“If you just communicate, you can get by. But if you communicate skillfully, you can work miracles.”
– Jim Rohn

Investering

Kosten

€4.750- ex. btw

Deze prijs is all-in. Van intake tot ons boek Magie in al je Communicatie, van parkeren tot catering. Daarnaast werken wij met een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geen factuur.

Tijd

4 dagen + tijd voor tussentijdse opdrachten.

Zo ziet dit traject er uit

Intakegesprek
Dag 1: De beste versie van jezelf
Dag 2: Inspireer je publiek om in actie te komen
Feedforward en tussentijdse opdracht
Dag 3: Zeg wat jij écht wil zeggen
Dag 4: Pak het podium

Intakegesprek

Je bespreekt jouw wensen en ambities met de coach die de opleiding begeleidt. We vragen je ook alvast na te denken over jouw onderwerp en publiek voor de eindpresentatie. Ook krijg je direct een huiswerkopdracht voor dag 1.

Dag 1: De beste versie van jezelf

Ontdek hoe je jouw aanwezigheid kunt vergroten en hoe je jouw passie voelbaar maakt op het podium. Leer hoe jij de aandacht van je publiek pakt en weet vast te houden.

Dag 2: Inspireer je publiek om in actie te komen

Leer hoe je jouw verhaal focus kunt geven, en hoe je jouw (kritische) publiek helemaal meeneemt.

Feedforward en tussentijdse opdracht

Je ontvangt een feedforward met de belangrijkste leerpunten van de eerste 2 dagen, en suggesties om het geleerde in de praktijk te brengen. Ook wordt je geprikkeld met een huiswerkopdracht voor de volgende twee dagen.

Dag 3: Zeg wat jij écht wil zeggen

Ontdek hoe je jouw visie tot leven brengt met een kleurrijk toekomstbeeld, hoe je spanning in het verhaal brengt en hoe jij kunt inspireren met jouw unieke ervaringen.

Dag 4: Pak het podium

Day Zero! Vanavond pak jij het podium. Je hebt tijd om aan je verhaal te schaven, en zet puntjes op de i in je 1-op-1 coaching met de coach. Als je wilt, kun je samen eten met jouw gasten. En na afloop van de eindpresentatie is er natuurlijk een borrel om te proosten op jouw impact.​

FAQ

Wat zijn de tijden van de trainingsdagen?  
Wie komen er op de eindpresentatie? 
Is het handig om een hotel te boeken tussen trainingsdagen?  
Wat zijn voordelen van groepstraining t.o.v. jullie individuele coaching?  
Is there also an English edition available?

Wat zijn de tijden van de trainingsdagen?  

Dag 1 t/m 3 beginnen om 9:30 en eindigen om 17:00. Op dag 4 beginnen we om 13:00. Diner, optioneel met gasten, is om 18:00. De eindpresentatie zelf start om 19:00 en vindt plaats in ons trainingstheater.

Wie komen er op de eindpresentatie? 

Op de laatste dag nodigt iedereen een aantal mensen uit die zij er graag bij willen hebben. Dat kan je partner zijn, je moeder, je collega, beste vriend, directeur of medewerkers. Er is maar 1 regel: iedereen heeft minstens 2 gasten…

Is het handig om een hotel te boeken tussen trainingsdagen?  

Die keuze laten we helemaal aan jou. Wij zitten vlak bij metrohalte Bullewijk en je bent een kwartiertje in de metro vanaf Amsterdam CS bij ons. Je kunt dus ook heel makkelijk een hotel boeken in Amsterdam Centrum.

Wat zijn voordelen van groepstraining t.o.v. jullie individuele coaching?  

Je leert van en wordt uitgedaagd door een hechte en gevarieerde groep medecursisten.

Is there also an English edition available?

Yes, there is! In September, you can take part of Taking the Stage: the English edition. If you need more information, please contact natascha@thespeechrepublic.nl.

Neem het niet aan van ons,
maar van onze podiumhelden.

Dit was een toptraining, heel interactief, veel op het podium staan. Bijzonder positief ingestoken op de kracht van de deelnemers. Plus heel goed concreet gemaakt en toegepast op de persoon.

Jan-Willem Krijgsman
Senior Advisor Sustainability Regulations and Commitments bij Rabobank
Taking the stage Alumnus

Ik heb in vier dagen een fantastische leerervaring gehad. De opleiding doet wat het zegt: veel podiumtijd, veel focus op je eigen kracht, geen trucjes. Veel ruimte om je eigen leerdoelen te realiseren.

Rick Bonhof
Managing Consultant bij Synechron
Taking the Stage Alumnus

In één woord: GEWELDIG. Eén van de beste trainingen ooit. De training was inspirerend, spannend, leerzaam, en vooral erg leuk!

Christa Beaufort
Manager Business Management bij ABN AMRO Bank N.V.
Taking the Stage Alumnus

Do you want to put yourself on the map, do you want to step out of your comfort zone or do you just want to be your own? Then this is the training for you.

Erwin de Kreuk
Principal Consultant & Lead Data and AI
Taking the Stage Alumnus

Even bellen

Even bellen | 4-daagse opleiding taking the stage

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Inschrijven voor de vierdaagse opleiding
Taking The Stage

Vul hieronder je gegevens in zodat we snel contact met je op kunnen nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je nog opmerkingen of vragen, laat het ons weten

Meer weten?
Heb je een vraag? Wij helpen je graag.
Bel ons op 020 330 1250 of
e-mail naar contact@thespeechrepublic.nl.